Over Hen3 Afbouw

Welkom bij Hen3 Afbouw, dé specialist op het gebied van afbouw in Twente. Met meer dan 25 jaar ervaring in de bouwwereld, staan wij klaar om uw droomproject te realiseren. Bij Hen3 Afbouw streven we ernaar om onze klanten volledig te ontzorgen door het bieden van een complete service, inclusief professionele plaatsing. 

Wanneer u voor Hen3 Afbouw kiest, kiest u voor een team van professionals dat nauwkeurig, efficiënt en met veel plezier te werk gaat. Van advies tot uitvoering, wij staan u bij in elke stap van het proces, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken en kunt genieten van een zorgeloze ervaring!

Onze diensten

Bij Hen3 Afbouw bieden we een uitgebreid pakket aan diensten om uw huis of bedrijfsruimte tot in de puntjes af te werken. Of het nu gaat om het leggen van PVC vloeren, gietvloeren, coatingvloeren, het renoveren van badkamers, of het bekleden van trappen, wij staan voor u klaar met vakmanschap en aandacht voor detail. 

In onze showroom in Twente kunt u op afspraak de verschillende mogelijkheden bekijken en advies op maat ontvangen. Wij zorgen voor een complete service, van ontwerp tot plaatsing, zodat u verzekerd bent van een perfect resultaat.

Onze werkwijze

Bij Hen3 Afbouw staat klanttevredenheid centraal. Wij geloven in een persoonlijke benadering en bieden maatwerkoplossingen die volledig zijn afgestemd op uw specifieke situatie. In onze showroom in Twente kunt u zich laten inspireren door ons uitgebreide assortiment en deskundig advies ontvangen van onze vakmensen. Van het eerste contact tot de oplevering van het project, wij begeleiden u in elke stap om ervoor te zorgen dat het eindresultaat volledig aan uw verwachtingen voldoet.

Onze focus ligt op duurzaamheid en kwaliteit. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen van betrouwbare leveranciers, zodat u verzekerd bent van een product dat niet alleen mooi is, maar ook lang meegaat. Bij Hen3 Afbouw kunt u rekenen op professioneel advies en een perfecte plaatsing.

Maak een afspraak en bezoek onze showroom

We nodigen u van harte uit om op afspraak een bezoek te brengen aan onze showroom in Twente. Hier kunt u in een ontspannen sfeer inspiratie opdoen en de diverse mogelijkheden ontdekken voor uw project. Of u nu specifieke ideeën heeft of nog advies nodig heeft, ons deskundige team staat klaar om u te begeleiden bij het maken van de juiste keuze. 

In de showroom kunt u de materialen en afwerkingen in het echt bekijken, zodat u met vertrouwen de beste beslissingen kunt nemen voor uw interieur. Maak een afspraak en laat u verrassen door de mogelijkheden die Hen3 Afbouw te bieden heeft!

Hen3 Afbouw is sponsor van Stichting Goal

Bij Hen3 Afbouw zijn we niet alleen betrokken bij onze klanten, maar ook bij de gemeenschap. Daarom zijn we een trotse sponsor van Stichting Goal. Deze stichting zet zich in voor het organiseren van recreatieve activiteiten voor mensen met een zorgbehoefte, zoals ouderen en mensen met een beperking. Het doel van Stichting Goal is om deze mensen de kans te geven om te blijven genieten van ontspanning en sociale interactie, ondanks eventuele beperkingen.

We vinden het belangrijk om ons steentje bij te dragen aan de maatschappij en zijn verheugd om deel uit te maken van het team van spitsen dat Stichting Goal ondersteunt. Door ons partnerschap hopen we dat meer mensen kunnen ‘scoren’ en genieten van de mooie momenten die recreatieve activiteiten kunnen bieden.

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag over onze diensten of wilt u een afspraak maken om onze showroom te bezoeken? Wij staan voor u klaar. Neem gerust contact met ons op via WhatsApp, telefoon, e-mail of het contactformulier op onze website. 

Bij Hen3 Afbouw helpen we u graag verder en kijken we ernaar uit om samen met u aan de slag te gaan met uw volgende project!